De Omhelzing

 

Koekenpan (liefst met een dikke bodem)

12-15 minuten op een laag pitje.

Een scheutje water toevoegen om uitdrogen en aanbakken te beperken.

Halverwege voorzichtig omroeren.

Deksel op een kier.

 

Oven

Voorverwarmen op 165°C.

In de tussentijd de gerechten in stenen of glazen bakjes doen.

Daarna ongeveer 15-20 min bij 165°C.

Eventueel afdekken met aluminiumfolie.

Zo kunt u onze maaltijden het best opwarmen!

Steamer

20 min 100% stoom

 

Magnetron

Sterkte magnetron 800 watt

Koelkasttemperatuur van 5°C

Adviestijd: 1 min per 200 gram

Liever iets korter, en daarna wat extra tijd,

dan ineens oververhitten.

 

Sausen (vooral vette, zoals satesaus)

Halverwege even omroeren, anders blijft de binnenkant koud, als de buitenkant al op temperatuur is.

 

Opwarmen tot 75°C is voldoende.

Nieuws en agenda

De Omhelzing

Nieuws en agenda

De Omhelzing

Opwarmen

Zo kunt u onze maaltijden het best opwarmen!

 

Koekenpan (liefst met een dikke bodem)

12-15 minuten op een laag pitje.

Een scheutje water toevoegen om uitdrogen en aanbakken te beperken.

Halverwege voorzichtig omroeren.

Deksel op een kier.

 

Oven

Voorverwarmen op 165°C.

In de tussentijd de gerechten in stenen of glazen bakjes doen.

Daarna ongeveer 15-20 min bij 165°C.

Eventueel afdekken met aluminiumfolie.

 

Steamer

20 min 100% stoom

 

Magnetron

Sterkte magnetron 800 watt

Koelkasttemperatuur van 5°C

Adviestijd: 1 min per 200 gram

Liever iets korter, en daarna wat extra tijd,

dan ineens oververhitten.

 

Sausen (vooral vette, zoals satésaus)

Halverwege even omroeren, anders blijft de binnenkant koud, als de buitenkant al op temperatuur is.

 

Opwarmen tot 75°C is voldoende.

Coronaregels

De Omhelzing